Herman Miller Aeron Graphite | Refurbished (bs800)

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 650,00

 

Type A u kunt inschrijven op wachtlijst

Type B 1 x

TYPE C  U kunt inschrijven voor een wachtlijst.

Refurbished Herman Miller Aeron classic.

Met nieuwe lumbaal en armleggers.

De Aeron bureaustoel is de ultieme bureaustoel vanwege de ergonomie. Deze zeer luxe bureaustoel is de meest verkochte bureaustoel ter wereld! Deze stoel heeft een netwave rug en een verstelbare rugleuning, welke bijdraagt aan de meest comfortabele zithouding. Ook de armleggers en het zitvlak zijn verstelbaar. Deze stoel beschikt over een lumbaal, welke aanpast naar het postuur van de gebruiker van de stoel.

Refurbished is een ander woord voor gereviseerd en het betekent dat we meubilair hergebruiken, herstellen en waar nodig onderdelen vervangen. Hiermee ontstaat een ‘nieuw’ product waar veel minder grondstoffen voor nodig zijn. Voor onze refurbished collectie kiezen we alleen hoogwaardige kantoormeubelen, welke vanwege deze herstelwerkzaamheden makkelijk vele jaren mee kunnen. Zo hoeven kwalitatief hoogwaardige producten niet onnodig weggegooid te worden en dragen we bij aan het verminderen van afval en het verminderen van het uitputten van grondstoffen. 

Maat B IS DE STANDAARD MAAT DE MATEN A EN C MEERPRIJS  75,-
Kleur onderstel Graphite
Kleur onderstel Graphite
Kantelfunctie  Kantelbegrenzer en tilt limiter
Rugondersteuning Lumbaal NIEUW
Armleggers Armleggers voorzien van vinyl opdek NIEUW 
Wielen Harde wielen voor zachte ondergrond 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
© Copyright 2020, Welltrade. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW.