Meedenken, schetsen en ontwerpen

Welltrade biedt haar klanten de beste kwaliteit kantoormeubelen, dit doen wij door een combinatie te bieden van nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Om onze klanten het beste advies te kunnen geven, willen wij meedenken met de klant. Door de jarenlange ervaring van Welltrade kunnen we de klant goed helpen in dit proces en weten wij precies wat we doen.

Meedenken met de klant

Wij vinden het erg belangrijk om goed met de klant mee te denken en wij streven er altijd naar dat de klant onze zaak met een glimlach verlaat! Wanneer een klant binnen loopt, is er altijd een mogelijkheid om met de medewerkers van Welltrade in gesprek te gaan en om de gewenste eisen te bespreken. Vanuit de besproken eisen en wensen van de klant kunnen wij de beste kantoormeubelen uitzoeken en hierover met u in gesprek te gaan. Door met u in gesprek te gaan, kunnen wij uiteindelijk het beste advies op maat geven.

Meedenken met de wereld

Welltrade zet zich ook in voor een betere wereld, dit doen wij door gebruikte meubelen ook te verkopen. Op deze manier krijgen gebruikte meubelen een nieuw leven. Gebruikte meubelen zijn milieubewust, duurzaam en goedkoper! Wij hebben een groot assortiment aan gebruikte meubelen, zoals: werkplekken, zitmeubilair, rolblokken en opbergruimte. U kunt bij ons ook de oude kantoormeubelen verkopen of inruilen. Voor een advies op maat kunt u een mail sturen naar [email protected] of whatsapp naar 06-54634479 met de volgende informatie over de artikelen.


- Foto’s van de meubelen/artikelen;
- Overzichtslijst met de aantallen;
- De vraagprijs.

Na het ontvangen van de informatie nemen wij contact met u op!

Ruim assortiment

Door het ruime assortiment van Welltrade hebben wij voor elke wens kantoormeubelen. Bij Welltrade verkopen wij zowel gebruikte – als nieuwe kantoormeubelen. Door het ruime assortiment hebben wij veel mogelijkheden voor de klanten. Wij bieden zowel de standaard meubelen aan, zoals: bureaus, vergadertafels en bureaustoelen. Maar ook rolblokken, akoestische meubelen en stekkerblokken. Welltrade biedt u ook mogelijkheden om actief te werken, actief werken is namelijk beter voor uw gezondheid. Zo verkopen wij daarvoor een aantal meubels voor denk dan aan een zit sta bureau. Wil jij hier meer over weten? Schroom niet en neem contact op!

 

Bij Welltrade helpen we met het leegruimen van het kantoor, het schoon opleveren en het inrichten van het kantoor met nieuwe of tweedehands kantoormeubelen.

 

Welltrade is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kantoormeubelen. Neem nu vrijblijvend contact met ons of bezoek de showroom!

© Copyright 2024, Welltrade. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW.