De beste service sinds 1985

Welltrade is opgericht in 1985 met als doel haar klanten te voorzien van de beste kwaliteit kantoormeubelen. Welltrade is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kantoormeubelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Vianen, een stad in het midden van Nederland vlakbij Utrecht.
Welltrade biedt een hoge kwaliteit van gebruikte - en nieuwe kantoormeubelen. Sinds 1985 bieden wij de beste service aan onze klanten en helpen wij hen in de keuze voor de beste kantoormeubelen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor tevreden en blijvende klanten.

Geleverd binnen 24 uur

Welltrade staat garant voor de beste kwaliteit van de kantoormeubelen, daarom heeft Welltrade een eigen transportdienst om de verkochte artikelen bij de klant te leveren. Door de eigen transportdienst kan Welltrade waarborgen dat de bestelde artikelen altijd snel en met veel zorgvuldigheid worden geleverd bij de klant. De chauffeurs die werken bij de transportdienst zijn ervaren monteurs en verhuizers. Welltrade kan door haar eigen transportdienst garanderen dat producten uit de voorraad binnen 24 uur bij de klant geleverd zijn.

Het assortiment

Welltrade heeft een ruim assortiment aan kantoormeubelen, hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen gebruikte - en nieuwe kantoormeubelen. Bij Welltrade hebben we veel in huis om de ruimte van een kantoor in te kunnen richten. Hierbij kunt u denken aan de standaard meubelen zoals bureaus, vergadertafels en bureaustoelen. Maar Welltrade biedt ook rolblokken, akoestische meubelen en stekkerblokken. Welltrade biedt u ook mogelijkheden om actief te werken, actief werken is namelijk beter voor u brein, zoals een zit/sta bureau. En op alle artikelen van Welltrade zit garantie.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u de beste adviezen kunnen geven voor de aankoop van kantoormeubelen. Ons team van specialisten staat elke dag (m.u.v. zondag) voor u klaar en helpt u graag, neem nu contact met ons op!

© Copyright 2020, Welltrade. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW.